Blog

Zasady użytkowania i konserwacji mebli kuchennych

  • Meble należ użytkować zgodnie z ich przeznaczeniem.
  • Meble należy użytkować w pomieszczeniach zamkniętych i zabezpieczonych przed szkodliwymi wpływami atmosferycznymi.
    Zalecane warunki eksploatacji: temperatura 15° C – 25° C, wilgotność względna 40-60 %, sprawna wentylacja odpowiednia po pomieszczenia.
  • Wymagane jest odpowiednie wypoziomowanie mebli.
Wstecz

Kliknij tutaj jeśli akceptujesz informację o plikach cookie
Używamy plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach: świadczenia usług, oraz ułatwienia korzystania ze strony. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić te ustawienia. Szczegóły znajdziesz w [Polityce prywatności].