- Meble należy użytkować zgodnie z ich przeznaczeniem.
- Meble należy użytkować w pomieszczeniach zamkniętych i zabezpieczonych przed szkodliwymi wpływami atmosferycznymi. Zalecane warunki eksploatacji: temperatura 15°C – 25°C, wilgotność względna 40-60%, sprawna wentylacja odpowiednia po pomieszczenia.
- Wymagane jest odpowiednie wypoziomowanie mebli.
Blog
Zasady użytkowania i konserwacji mebli kuchennych
- Meble należ użytkować zgodnie z ich przeznaczeniem.
- Meble należy użytkować w pomieszczeniach zamkniętych i zabezpieczonych przed szkodliwymi wpływami atmosferycznymi.
Zalecane warunki eksploatacji: temperatura 15° C – 25° C, wilgotność względna 40-60 %, sprawna wentylacja odpowiednia po pomieszczenia. - Wymagane jest odpowiednie wypoziomowanie mebli.
Zasady użytkowania i konserwacji płytek ceramicznych
- Do czyszczenia zaleca się stosowanie neutralnego detergentu rozpuszczonego w wodzie. Nie należy używać do czyszczenia kwasowych i alkalicznych środków, wosków, impregnatów, gąbek ściernych itp.. W przypadku ciężkich zabrudzeń lub szczególnie chropowatych powierzchni, należy zastosować alkaliczny detergent i dokładnie spłukać wodą. W przypadku bardzo dużych powierzchni polecamy użycie maszyny do mycia podłóg.